Ainutlaatuinen yhteistyö Midroc-yhtiöiden välillä

Uusi Svinesundin silta yhdistää Ruotsin Norjaan, ja se valmistui 14 vuotta sitten. Sää, tuuli ja liikenne ovat kuluttaneet siltaa ja nyt on aika korjata sen osia. Alucrom on voittanut korjaustöiden kilpailun neljälle vuodelle. Yhdessä sisaryhtiön Midroc Scaffoldingin (telineet) kanssa Alucrom tarjoaa ainutlaatuisen tarjouksen, jossa suihkupuhdistus, maalaus ja erityisesti suunniteltu telineiden rakenne on kehitetty vastaamaan monimutkaisen siltakorjauksen vaatimuksia.

– Huoltotyöt alkoivat kesäkuun lopussa 2019, Alucrom korjaa betonivauriot ja parantaa sillan maalaukset, lisäksi reunapalkit tarvitsevat suihkupuhdistuksen, kertoo Thomas Johansson Alucrom Entreprenadin liiketoiminta-alueen johtaja. Midroc Scaffolding on kehittänyt erityismenetelmän, joka on sovellettu koko sillalle ja projektin tarpeisiin. Uusilla innovatiivisilla ratkaisuilla ja pätevällä projektisuunnittelulla voimme nyt tarjota asiakkaalle ainutlaatuisen ratkaisun telineiden asentamiseen sillalla rajoittamatta kulkua.

– Yksi Midrocin suurimmista eduista on tarjota kokonaisratkaisu, jossa puhallus, maalaus ja rakennustelineet tarjotaan. Meillä on useita yrityksiä ja palveluja saman katon alla. Tässä projektissa sovitamme asiakkaan toiveet ilman välikäsiä, sanoo Thomas Johansson Alucromista. Sillan korjauksen odotetaan jatkuvan vuoteen 2022 saakka, työ keskeytetään talvikuukausiksi.

Projektikysymyksiä?